Piatra Naturala Decorativa

  Piatra naturala decorativa este ideala in amenajarile spatiilor verzi, gradini, terase sau orice alt ambient cu destinatie exterioara, deoarece va imbunatatii semnificativ aspectul vizual. Gama cromatica si sorturile existente pentru piatra decorativa permit utilizarea acesteia in diferite ambiente exterioare, in functie de spatiul disponibil alocat.

  Piatra decorativa unul dintre materialele ce face parte din topul preferintelor arhitectilor atunci cand vine vorba despre amenajarile exterioare, deoarece este un material foarte versatil si usor de integrat in aproape orice stil arhitectural. Totusi, in ultimii ani, s-a observat faptul ca foarte multi designeri au inceput sa foloseasca piatra naturala decorativa si pentru amenajarile interioare ale bailor, bucatariilor, restaurantelor si chiar a spatiilor de birouri.

  Piatra naturala decorativa este disponibila in mai multe variante de sorturi (dimensiuni): 1.3 mm, 3.7 mm, 7.10 mm, 10.16 mm, 16.32 mm

  Culorile disponibile pentru piatra decorativa sunt: alb, alb-galbui, roz, roz-pal, gri. In functie de proiect, putem furniza piatra decorativa atat pentru interior, cat si pentru exterior.

  Pretul pietrei naturale decorative depinde de dimensiunile si culorile acesteia. In functie de proiectul pentru care va fi folosita, specialistii Theda Mar va vor oferi solutia optima atat din punct de vedere estetic, cat si din cel al costurilor.

  Theda Mar a produs si a distribuit piatra naturala decorativa pentru sute de proiecte atat la nivel local, cat si la nivel mondial. Experienta de peste 80 de ani in productia de piatra naturala ne ajuta sa ne implicam in toate proiectele high-end, unde aceasta creioneaza simtul artistic si atentia pentru detalii, pana la lucrari dintre cele mai ample si complexe, care necesita resurse semnificative.

  Pentru a lua legatura cu unul dintre specialistii Theda Mar si pentru a beneficia de consultanta specializata in utilizarea pietrei naturale decorative pentru amenajari, va rugam sa vizitati pagina de contact disponibila pe site!

Avantajele utilizarii pietrei naturale decorative:

  • Rezistenta ridicata
  • Placi disponibile in dimensiuni mari, creand astfel un ambient elegant
  • Material ce nu se demodeaza niciodata, piatra naturala va fi intotdeauna la moda
  • Creste valoarea imobilului/proiectului