Piatra Naturala Decorativa

  Piatra naturala decorativa este ideala in amenajarile spatiilor verzi, gradini, terase sau orice alt ambient cu destinatie exterioara, deoarece va imbunatatii semnificativ aspectul vizual. Gama cromatica si sorturile existente pentru piatra decorativa permit utilizarea acesteia in diferite ambiente exterioare, in functie de spatiul disponibil alocat.

  Piatra decorativa unul dintre materialele ce face parte din topul preferintelor arhitectilor atunci cand vine vorba despre amenajarile exterioare, deoarece este un material foarte versatil si usor de integrat in aproape orice stil arhitectural. Totusi, in ultimii ani, s-a observat faptul ca foarte multi designeri au inceput sa foloseasca piatra naturala decorativa si pentru amenajarile interioare ale bailor, bucatariilor, restaurantelor si chiar a spatiilor de birouri. Indiferent de destinatia camerei in care se monteaza, piatra naturala ramane o alegere ideala pentru a asigura o estetica deosebita si un ambient placut.

  Piatra naturala decorativa este disponibila in mai multe variante de sorturi (dimensiuni): 1.3 mm, 3.7 mm, 7.10 mm, 10.16 mm, 16.32 mm

  Culorile disponibile pentru piatra decorativa sunt: alb, alb-galbui, roz, roz-pal, gri. In functie de proiect, putem furniza piatra decorativa atat pentru interior, cat si pentru exterior.

  Pretul pietrei naturale decorative depinde de dimensiunile si culorile acesteia. In functie de proiectul pentru care va fi folosita, specialistii Theda Mar va vor oferi solutia optima atat din punct de vedere estetic, cat si din cel al costurilor.

  Theda Mar a produs si a distribuit piatra naturala decorativa pentru sute de proiecte atat la nivel local, cat si la nivel mondial. Experienta de peste 80 de ani in productia de piatra naturala ne ajuta sa ne implicam in toate proiectele high-end, unde aceasta creioneaza simtul artistic si atentia pentru detalii, pana la lucrari dintre cele mai ample si complexe, care necesita resurse semnificative.

  Pentru a lua legatura cu unul dintre specialistii Theda Mar si pentru a beneficia de consultanta specializata in utilizarea pietrei naturale decorative pentru amenajari, va rugam sa vizitati pagina de contact disponibila pe site!

 *Comanda minima pentru piatra naturala este de 2 tone.

Avantajele utilizarii pietrei naturale decorative:

Rezistenta ridicata

Placi disponibile in dimensiuni mari, creand astfel un ambient elegant

Material ce nu se demodeaza niciodata, piatra naturala va fi intotdeauna la moda

Creste valoarea imobilului/proiectului

F.A.Q

Eleganta, durabilitate si rezistenta – trei aspecte importante, care au facut ca piatra naturala sa fie unul din cele mai apreciate materiale utilizate in cadrul amenajarilor inca din cele mai vechi timpuri. Indiferent ca vorbim de piatra naturala decorativa, granit, marmura, travertin, calcar, andezit, onix sau ardezie, piatra naturala este o varianta aspectuoasa, ce ofera un plus de eleganta oricarei incaperi sau oricarui proiect de amenajare exterioara. In plus, datorita varietatii de culori, modele si texturi, veti gasi cu siguranta cea mai potrivita varianta pentru proiectul dumneavoastra. Modul in care piatra naturala a luat nastere, cat si elementele componente ale acesteia o fac una din cele mai rezistente materiale, fiind utilizata chiar si in cadrul amenajarilor incaperilor cu un grad de umiditate ridicat sau in pavarea zonelor cu trafic intens. In plus, piatra naturala ofera unicitate oricarui proiect de amenajare, deoarece aceasta ia nastere in mod natural, astfel neexistand doua placi identince. De asemenea, daca utilizati piatra naturala in amenajarea casei dumneavoastra, atunci valoarea locuintei va creste considerabil, datorita longevitatii acestui material. Un alt motiv pentru care sa alegeti piatra naturala in amenajarea interioara sau exterioara este faptul ca aceasta se curata si se intretine simplu si rapid.

Fiecare proiect cu piatra naturala este unic, atat in ceea ce priveste designul si cromatica, cat si in privinta dimensiunii și formei plăcilor utilizate. De aceea, va punem la dispozitie o serie de solutii de complexitate ridicata. In cadrul sectiei noastre de productie se utilizeaza tehnologii si echipamente computerizate de ultima generatie in debitarea pietrei naturale, programate si controlate pentru a permite definirea unor forme variate, ce pot deveni adevarate opere de arta. In plus, toate aceste operatiuni sunt monitorizate cu atentie de catre specialisti, pentru a ne asigura ca nu apar diferite erori.

Nu trebuie sa va faceti griji nici in privinta transportului, deoarece in flota proprie de autoturisme avem masini prevazute cu macara, special concepute pentru a transporta si descarca in conditii optime piatra naturala.

Daca ati achizitionat piatra naturala pentru noul dumneavoastra proiect de amenajare, atunci cel mai indicat este sa apelati la un specialist in domeniu, care sa se ocupe de montaj. Echipa noastra specializata in montajul pietrei naturale va ofera servicii de cea mai inalta calitate, sub atenta indrumare a unui sef de santier inginer constructor.

Nu trebuie sa va faceti griji nici in privinta transportului, deoarece in flota proprie de autoturisme avem masini prevazute cu macara, special concepute pentru a transporta si descarca in conditii optime piatra naturala.