Andezit

  Andezitul este o roca magmatica rezultata prin eruptie vulcanica, avand o granulatie fina, de culoare gri pana la cenusiu, iar datorita caracteristicilor sale tehnice, se foloseste cu precadere la exterior: pasaje pietonale si piete, pavarea aleilor si trotuarelor, amenajari de gradina, mobiler urban.

  Elementele de mobilier urban realizate din andezit sunt banci, jardiniere, borne de delimitare a spatiilor de circulatie, recipienti de depozitare a deseurilor, rigole sau chiar suporti pentru biciclete. Poate fi de asemenea utilizat ca blocheti pentru tunele sau fundatii, pavele si borduri pentru drumuri.

  Theda Mar detine o cariera de andezit la Pietroasa, iar aceasta poate asigura stocurile necesare pentru orice proiect de amenajare, indiferent de dimensiunile sale.

  Andezitul de Pietroasa este folosit cu precadere in elementele de amenajari exterioare, datorita rezistentei ridicate la uzura si la decolorare.

  Pretul andezitului depinde foarte mult de dimensiunea, grosimea si finisajul placilor. In functie de proiectul pentru care va fi folosit, specialistii Theda Mar va vor oferi solutia optima atat din punct de vedere estetic, cat si din cel al costurilor.

  Theda Mar a produs si a distribuit andezit pentru sute de proiecte atat la nivel local, cat si la nivel mondial. Experienta de peste 80 de ani in productia de piatra naturala ne ajuta sa ne implicam in toate proiectele high-end, unde aceasta creioneaza simtul artistic si atentia pentru detalii, pana la lucrari dintre cele mai ample si complexe, care necesita resurse semnificative.

  Pentru a lua legatura cu unul dintre specialistii Theda Mar si pentru a beneficia de consultanta specializata in utilizarea andezitului pentru constructii, va rugam sa vizitati pagina de contact disponibila pe site!

Avantajele utilizarii andezitului:

Rezistenta ridicata

Placi disponibile in dimensiuni mari, creand astfel un ambient elegant

Material ce nu se demodeaza niciodata, piatra naturala va fi intotdeauna la moda

Creste valoarea imobilului/proiectului