Andezit

  Andezitul este o roca magmatica rezultata prin eruptie vulcanica, avand o granulatie fina, de culoare gri pana la cenusiu, iar datorita caracteristicilor sale tehnice, se foloseste cu precadere la exterior: pasaje pietonale si piete, pavarea aleilor si trotuarelor, amenajari de gradina, mobiler urban.

  Elementele de mobilier urban realizate din andezit sunt banci, jardiniere, borne de delimitare a spatiilor de circulatie, recipienti de depozitare a deseurilor, rigole sau chiar suporti pentru biciclete. Poate fi de asemenea utilizat ca blocheti pentru tunele sau fundatii, pavele si borduri pentru drumuri.

  Theda Mar detine o cariera de andezit la Pietroasa, iar aceasta poate asigura stocurile necesare pentru orice proiect de amenajare, indiferent de dimensiunile sale.

  Andezitul de Pietroasa este folosit cu precadere in elementele de amenajari exterioare, datorita rezistentei ridicate la uzura si la decolorare.

  Pretul andezitului depinde foarte mult de dimensiunea, grosimea si finisajul placilor. In functie de proiectul pentru care va fi folosit, specialistii Theda Mar va vor oferi solutia optima atat din punct de vedere estetic, cat si din cel al costurilor.

  Theda Mar a produs si a distribuit andezit pentru sute de proiecte atat la nivel local, cat si la nivel mondial. Experienta de peste 80 de ani in productia de piatra naturala ne ajuta sa ne implicam in toate proiectele high-end, unde aceasta creioneaza simtul artistic si atentia pentru detalii, pana la lucrari dintre cele mai ample si complexe, care necesita resurse semnificative.

  Pentru a lua legatura cu unul dintre specialistii Theda Mar si pentru a beneficia de consultanta specializata in utilizarea andezitului pentru constructii, va rugam sa vizitati pagina de contact disponibila pe site!

Avantajele utilizarii andezitului:

Rezistenta ridicata

Placi disponibile in dimensiuni mari, creand astfel un ambient elegant

Material ce nu se demodeaza niciodata, piatra naturala va fi intotdeauna la moda

Creste valoarea imobilului/proiectului

F.A.Q

Eleganta, durabilitate si rezistenta – trei aspecte importante, care au facut ca andezitul sa fie unul din cele mai apreciate materiale utilizate in cadrul amenajarilor inca din cele mai vechi timpuri. Datorita varietatii de culori, modele si texturi, veti gasi cu siguranta cea mai potrivita varianta pentru proiectul dumneavoastra. Modul in care andezitul a luat nastere, cat si elementele componente ale acestuia il fac unul din cele mai rezistente materiale, fiind utilizat chiar si in cadrul amenajarilor incaperilor cu un grad de umiditate ridicat sau in pavarea zonelor cu trafic intens. In plus, andezitul ofera unicitate oricarui proiect de amenajare, deoarece aceasta ia nastere in mod natural, astfel neexistand doua placi identince. De asemenea, daca utilizati andezitul in amenajarea casei dumneavoastra, atunci valoarea locuintei va creste considerabil, datorita longevitatii acestui material. Un alt motiv pentru care sa alegeti andezitul in amenajarea interioara sau exterioara este faptul ca aceasta se curata si se intretine simplu si rapid.

Fiecare proiect cu andezit este unic, atat in ceea ce priveste designul si cromatica, cat si in privinta dimensiunii și formei plăcilor utilizate. De aceea, va punem la dispozitie o serie de solutii de complexitate ridicata. In cadrul sectiei noastre de productie se utilizeaza tehnologii si echipamente computerizate de ultima generatie in debitarea andezitului, programate si controlate pentru a permite definirea unor forme variate, ce pot deveni adevarate opere de arta. In plus, toate aceste operatiuni sunt monitorizate cu atentie de catre specialisti, pentru a ne asigura ca nu apar diferite erori.

Daca ati achizitionat andezit pentru noul dumneavoastra proiect de amenajare, atunci cel mai indicat este sa apelati la un specialist in domeniu, care sa se ocupe de montaj. Echipa noastra specializata in montajul andezitului va ofera servicii de cea mai inalta calitate, sub atenta indrumare a unui sef de santier inginer constructor.

Daca aveti o idee inedita pentru un proiect de amenajare cu andezita, atunci puteti intra in contact cu specialistii nostri, care va vor indruma in alegerea variantei potrivite pentru proiectul dumneavoastra.

Nu trebuie sa va faceti griji nici in privinta transportului, deoarece in flota proprie de autoturisme avem masini prevazute cu macara, special concepute pentru a transporta si descarca in conditii optime andezit.