Travertin

  Datorita caracteristicilor fizico-mecanice, travertinul se poate folosi atat pentru lucrarile de interior – pardoseli si pereti (inclusiv in zonele umede), seminee, blaturi cat si pentru cele de exterior – alei, terase, fatade, ancadramente, trepte, coloane sau glafuri, insa mai putin recomandat la pardoselile destinate traficului intens.

  Travertinul este in topul preferintelor arhitectilor, deoarece poate fi integrat cu succes in aproape orice proiect. Clientii Theda Mar au folosit travertin pentru: ambasade, cladiri de birouri si cladiri rezidentiale. Este adesea utilizat pentru amenajarea bailor si a bucatariilor, fiind zone cu umiditate ridicata, iar caracteristicile sale il ajuta sa fie alegerea potrivita.

  Acesta are doua nuante, de aceea se pot gasi placi de travertin bej(Carpinis travertin) si placi travertin bej-maroniu(Geoagiu travertin). Totusi, travertinul este disponibil in diverse finisaje ce ii pot schimba aspectul semnificativ: periat chituit, chituit, lustruit chituit, lustruit nechituit, periat nechituit sau doar lustruit.

  Pretul travertinului depinde foarte mult de dimensiunea, grosimea, culoarea si finisajul placilor. In functie de proiectul pentru care va fi folosit, specialistii Theda Mar va vor oferi solutia optima atat din punct de vedere estetic, cat si din cel al costurilor.

  Theda Mar a produs si a distribuit travertin de calitate pentru sute de proiecte atat la nivel local, cat si la nivel mondial. Experienta de peste 80 de ani in productia de travertin si piatra naturala ne ajuta sa ne implicam in toate proiectele high-end, unde piatra naturala creioneaza simtul artistic si atentia pentru detalii, pana la lucrari dintre cele mai ample si complexe, care necesita resurse semnificative. Datorita integrari Marmosim SA Simeria in 1997, compania are acces la unul dintre cele mai importante stocuri de travertin Simeria din regiune.

  Pentru a lua legatura cu unul dintre specialistii Theda Mar si pentru a beneficia de consultanta specializata in utilizarea de travertin pentru amenajari, va rugam sa vizitati pagina de contact disponibila pe site!

Avantajele utilizarii travertinului:

Rezistenta ridicata

Placi disponibile in dimensiuni mari, creand astfel un ambient elegant

Material ce nu se demodeaza niciodata, piatra naturala va fi intotdeauna la moda

Creste valoarea imobilului/proiectului