Proiectare

Serviciul de proiectare presupune consultanta, propuneri variate de design, solutii tehnice si proiecte complexe de stereotomie. Eleganta, flexibilitatea si rafinamentul din spatele fiecarui proiect cu piatra naturala se reflecta prin imbinarea cunostintelor de design cu cele petrografice sau tehnice.

Ce presupune proiectarea si care sunt beneficiile acestui serviciu?

Clarificarea temei de proiect

Stabilirea etapelor de realizare proiect

Stabilirea materialelor de tip piatra naturala, tinand cont de functionalitatea spatiului placat, de incadrarea ca si paleta coloristica in cromatica incaperilor respective, de incidenta cu alte finisaje adiacente.

Proiectul de stereotomie este din punct de vedere tehnic, legatura conceptuala dintre dorinta clientului si punerea ei in practica, in conditii optime, de pret, calitate, consum de material, termene de executie

Prin proiectul de stereotomie se realizeaza un control eficient al proceselor de productie si montaj.

Avand la baza proiectul de stereotomie exista o trasabilitate a executiei si o desfasurare planificata a etapelor de lucru.

Proiectul de stereotomie, impreuna cu extrasul de materiale stau la baza managementului de proiect, care in final se traduce intr-un cost optim pentru client, pe produsul dorit.

Proiectul de stereotomie este realizat intr-un limbaj tehnic universal, dand posibiltatea tuturor factorilor implicati sa inteleaga in avans ceea ce se va executa peste un anumit timp.

Variantele de stereotomie preliminare, lamuresc pentru client optiunile de placare ale spatiilor si dau posibilitatea acestuia sa aleaga varianta cea mai apropiata de viziunea sa nematerializata.

Avand un proiect de stereotomie, uneori insotit si de un proiect de design, beneficiarul are posibilitatea sa compare intre ceea ce s-a discutat initial si ceea ce s-a realizat in final.

Proiectare