Despre noi

Dupa 25 de ani de activitate constant ascendenta, Titan Mar, liderul detasat al pietei naționale de piatra naturala, a incheiat un proces de rebranding finalizat prin schimbarea denumirii sale in THEDA MAR. Noul nume al companiei – menit sa consolideze imaginea de brand in contextul diversificarii activitatii, prin intrarea, inclusiv, pe piata imobiliara – este definit insa de aceleași valori care au asigurat si pana acum succesul companiei – profesionalism, calitate, incredere, responsabilitate, traditie si inovatie.
Fondata in 1994, THEDA MAR a integrat in anul 1997, Marmosim SA Simeria – cel mai important producator de piatra naturala din Romania, cu o traditie de peste 80 de ani, ajungand astfel impreuna sa domine piata nationala a finisajelor din piatra naturala pentru constructii si amenajari exterioare.
THEDA MAR creeaza proiecte rezidentiale high-end – unde piatra naturala creioneaza simțul artistic si atentia pentru detalii, pana la lucrari dintre cele mai ample si complexe, care necesita cu o gama variata de resurse.