Onix

  Onixul este o piatra semipretioasa recomandata doar pentru interior: placari verticale, pardoseli interioare, pereti decorativi (luminati din spate, punand in valoare transluciditatea materialului).

  In ultima perioada s-a observat o renastere in utilizarea decoratiunilor de onix, designerii si proiectantii au redescoperit efectele interesante care pot fi facute cu acest material geologic deosebit. Culorile disponibile in acest tip de roca sunt accentuate prin nervurile puternice si prin proprietatea onixului de a fi translucid.

  Onixul a fost integrat cu succes de catre clientii Theda Mar in diverse proiecte de amenajari interioare: hoteluri, teatre, restaurante, cladiri de birouri si cladiri rezidentiale.

  Pretul onixului depinde foarte mult de dimensiunea, grosimea, culoarea si finisajul placilor. In functie de proiectul pentru care va fi folosit, specialistii Theda Mar va vor oferi solutia optima atat din punct de vedere estetic, cat si din cel al costurilor.

  Theda Mar a produs si a distribuit onix pentru sute de proiecte atat la nivel local, cat si la nivel mondial. Experienta de peste 80 de ani in productia de piatra naturala ne ajuta sa ne implicam in toate proiectele high-end, unde aceasta creioneaza simtul artistic si atentia pentru detalii, pana la lucrari dintre cele mai ample si complexe, care necesita resurse semnificative.

  Pentru a lua legatura cu unul dintre specialistii Theda Mar si pentru a beneficia de consultanta specializata in utilizarea onixului pentru constructii, va rugam sa vizitati pagina de contact disponibila pe site!

Avantajele utilizarii onixului:

  • Rezistenta ridicata
  • Placi disponibile in dimensiuni mari, creand astfel un ambient elegant
  • Material ce nu se demodeaza niciodata, piatra naturala va fi intotdeauna la moda
  • Creste valoarea imobilului/proiectului