ONYX

Onyx is a semi-precious stone recommended only for interiors: vertical cladding, interior floors, decorative walls (illuminated from the back, highlighting the material’s translucence).
Lately there has been a revival in the use of onyx decorations, interior and project designers having rediscovered the interesting effects that can be achieved with this special geological material. The colors available in this type of rock are highlighted by the prominent ribs and the onyx’s property of being translucent.

Avantajele utilizarii onixului:

Rezistenta ridicata

Placi disponibile in dimensiuni mari, creand astfel un ambient elegant

Material ce nu se demodeaza niciodata, piatra naturala va fi intotdeauna la moda

Creste valoarea imobilului/proiectului

F.A.Q

Eleganta, durabilitate si rezistenta – trei aspecte importante, care au facut ca onixul sa fie unul din cele mai apreciate materiale utilizate in cadrul amenajarilor inca din cele mai vechi timpuri. Datorita varietatii de culori, modele si texturi, veti gasi cu siguranta cea mai potrivita varianta pentru proiectul dumneavoastra. Modul in care onixul a luat nastere, cat si elementele componente ale acestuia il fac unul din cele mai rezistente materiale, fiind utilizat chiar si in cadrul amenajarilor incaperilor cu un grad de umiditate ridicat. In plus, onixul ofera unicitate oricarui proiect de amenajare, deoarece aceasta ia nastere in mod natural, astfel neexistand doua placi identince. De asemenea, daca utilizati onix in amenajarea casei dumneavoastra, atunci valoarea locuintei va creste considerabil, datorita longevitatii acestui material. Un alt motiv pentru care sa alegeti onixul in amenajarea interioara sau exterioara este faptul ca aceasta se curata si se intretine simplu si rapid.

Pentru ca proiectul dumneavoastra sa fie unul de succes, cu un aspect inedit, cel mai indicat este sa va alegeti un stil de amenajare care vi se potriveste si sa imbinati cat mai armonios elementele caracteristice stilului respectiv. De aceea, va oferim serviciul nostru de proiectare, ce imbina cunostintele de design cu cele tehnice si petrografice ale unor arhitecti si ingineri constructori cu experienta. Acestia va vor oferi consultanta in tot acest proces, de la calificarea temei de proiect si stabilirea etapelor, pana la stabilirea tipului de onix ce va fi utilizat in cadrul proiectului dumneavoastra, in functie de diferite aspecte, precum functionalitatea spatiului amenajat cu onix, cat si finisajele si paleta cromatica utilizate in cadrul proiectului.

Daca ati achizitionat onix pentru noul dumneavoastra proiect de amenajare, atunci cel mai indicat este sa apelati la un specialist in domeniu, care sa se ocupe de montaj. Echipa noastra specializata in montajul onixului va ofera servicii de cea mai inalta calitate, sub atenta indrumare a unui sef de santier inginer constructor.

Nu trebuie sa va faceti griji nici in privinta transportului, deoarece in flota proprie de autoturisme avem masini prevazute cu macara, special concepute pentru a transporta si descarca in conditii optime onix.

Suprafetele din onix au nevoie de intretinere, pentru a arata bine si pentru a fi rezistente o perioada cat mai mare de timp. Modul in care acestea sunt intretinute, cat si intervalul de timp la care are loc activitatea de intretinere, depinde atat de locul in care onixul este montat, cat si de destinatia acestuia. Va oferim servicii de intretinere a suprafetelor realizate din onix, printre care se numara: reconditionari, rectificari, slefuiri, lustruiri, ceruiri, cat si curatare cu produse special concepute pentru acest material.