Natural Decorative Stone

Piatra naturala decorativa este ideala in amenajarile spatiilor verzi, gradini, terase sau orice alt ambient cu destinatie exterioara.Gama cromatica si sorturile puse la dispozitie permit utilizarea acesteia in diferite ambiente exterioare, in functie de spatiul disponibil alocat.

  •  Sorturile (dimensiunile) variaza intre: 1.3 mm, 3.7 mm, 7.10 mm, 10.16 mm, 16.32 mm
  • Culori disponibile: alb, alb-galbui, roz, roz-pal, gri

Avantajele utilizarii pietrei naturale decorative:

Rezistenta ridicata

Placi disponibile in dimensiuni mari, creand astfel un ambient elegant

Material ce nu se demodeaza niciodata, piatra naturala va fi intotdeauna la moda

Creste valoarea imobilului/proiectului

F.A.Q

Eleganta, durabilitate si rezistenta – trei aspecte importante, care au facut ca piatra naturala sa fie unul din cele mai apreciate materiale utilizate in cadrul amenajarilor inca din cele mai vechi timpuri. Indiferent ca vorbim de piatra naturala decorativa, granit, marmura, travertin, calcar, andezit, onix sau ardezie, piatra naturala este o varianta aspectuoasa, ce ofera un plus de eleganta oricarei incaperi sau oricarui proiect de amenajare exterioara. In plus, datorita varietatii de culori, modele si texturi, veti gasi cu siguranta cea mai potrivita varianta pentru proiectul dumneavoastra. Modul in care piatra naturala a luat nastere, cat si elementele componente ale acesteia o fac una din cele mai rezistente materiale, fiind utilizata chiar si in cadrul amenajarilor incaperilor cu un grad de umiditate ridicat sau in pavarea zonelor cu trafic intens. In plus, piatra naturala ofera unicitate oricarui proiect de amenajare, deoarece aceasta ia nastere in mod natural, astfel neexistand doua placi identince. De asemenea, daca utilizati piatra naturala in amenajarea casei dumneavoastra, atunci valoarea locuintei va creste considerabil, datorita longevitatii acestui material. Un alt motiv pentru care sa alegeti piatra naturala in amenajarea interioara sau exterioara este faptul ca aceasta se curata si se intretine simplu si rapid.

Fiecare proiect cu piatra naturala este unic, atat in ceea ce priveste designul si cromatica, cat si in privinta dimensiunii și formei plăcilor utilizate. De aceea, va punem la dispozitie o serie de solutii de complexitate ridicata. In cadrul sectiei noastre de productie se utilizeaza tehnologii si echipamente computerizate de ultima generatie in debitarea pietrei naturale, programate si controlate pentru a permite definirea unor forme variate, ce pot deveni adevarate opere de arta. In plus, toate aceste operatiuni sunt monitorizate cu atentie de catre specialisti, pentru a ne asigura ca nu apar diferite erori.

Nu trebuie sa va faceti griji nici in privinta transportului, deoarece in flota proprie de autoturisme avem masini prevazute cu macara, special concepute pentru a transporta si descarca in conditii optime piatra naturala.

Daca ati achizitionat piatra naturala pentru noul dumneavoastra proiect de amenajare, atunci cel mai indicat este sa apelati la un specialist in domeniu, care sa se ocupe de montaj. Echipa noastra specializata in montajul pietrei naturale va ofera servicii de cea mai inalta calitate, sub atenta indrumare a unui sef de santier inginer constructor.

Nu trebuie sa va faceti griji nici in privinta transportului, deoarece in flota proprie de autoturisme avem masini prevazute cu macara, special concepute pentru a transporta si descarca in conditii optime piatra naturala.