CERAMICS

We work with the largest ceramic tile suppliers in Europe. Together with our partners we offer the best quality ceramic tiles with immediate availability. Thus, we provide considerable volumes, suitable in the development of residential complexes and office buildings.

F.A.Q

Eleganta, durabilitate si rezistenta – trei aspecte importante, care au facut ca piatra naturala sa fie unul din cele mai apreciate materiale utilizate in cadrul amenajarilor inca din cele mai vechi timpuri. Indiferent ca vorbim de piatra naturala decorativa, granit, marmura, travertin, calcar, andezit, onix sau ardezie, piatra naturala este o varianta aspectuoasa, ce ofera un plus de eleganta oricarei incaperi sau oricarui proiect de amenajare exterioara. In plus, datorita varietatii de culori, modele si texturi, veti gasi cu siguranta cea mai potrivita varianta pentru proiectul dumneavoastra. Modul in care piatra naturala a luat nastere, cat si elementele componente ale acesteia o fac una din cele mai rezistente materiale, fiind utilizata chiar si in cadrul amenajarilor incaperilor cu un grad de umiditate ridicat sau in pavarea zonelor cu trafic intens. In plus, piatra naturala ofera unicitate oricarui proiect de amenajare, deoarece aceasta ia nastere in mod natural, astfel neexistand doua placi identince. De asemenea, daca utilizati piatra naturala in amenajarea casei dumneavoastra, atunci valoarea locuintei va creste considerabil, datorita longevitatii acestui material. Un alt motiv pentru care sa alegeti piatra naturala in amenajarea interioara sau exterioara este faptul ca aceasta se curata si se intretine simplu si rapid.

Varietatea de modele, texturi si culori poate face ca alegerea pietrei naturale sa fie una dificila, mai ales ca exista o multime de variante cu un aspect inedit. Daca tocmai ati inceput un proiect de amenajare si nu stiti pentru ce varianta sa optati in realizarea unei arhitecturi elegante, atunci puteti apela la consultantii de vanzari Theda Mar. Acestia va pot indruma in alegerea tipului de piatra potrivita proiectului de amenajare, in functie de preferintele si nevoile dumneavoastra, cat si de stilul de amenajare abordat.

Pentru ca proiectul dumneavoastra sa fie unul de succes, cu un aspect inedit, cel mai indicat este sa va alegeti un stil de amenajare care vi se potriveste si sa imbinati cat mai armonios elementele caracteristice stilului respectiv. De aceea, va oferim serviciul nostru de proiectare, ce imbina cunostintele de design cu cele tehnice si petrografice ale unor arhitecti si ingineri constructori cu experienta. Acestia va vor oferi consultanta in tot acest proces, de la calificarea temei de proiect si stabilirea etapelor, pana la stabilirea tipului de piatra naturala ce va fi utilizat in cadrul proiectului dumneavoastra, in functie de diferite aspecte, precum functionalitatea spatiului amenajat cu placa naturala, cat si finisajele si paleta cromatica utilizate in cadrul proiectului. Biroul nostru de proiectare va ofera atat servicii de consultanta, cat si propuneri variate de design si proiecte complexe de stereotomie pentru ca proiectele dumneavoastra sa fie elegante, flexibile si rafinate.

Nu trebuie sa va faceti griji nici in privinta transportului, deoarece in flota proprie de autoturisme avem masini prevazute cu macara, special concepute pentru a transporta si descarca in conditii optime piatra naturala.

Daca aveti o idee inedita pentru un proiect de amenajare cu piatra naturala, atunci puteti intra in contact cu specialistii nostri, care va vor indruma in alegerea variantei potrivite pentru proiectul dumneavoastra.