LIMESTONE

Limestone is recommended for outdoor works: ventilated facades, steps and risers, terraces, vertical and horizontal cladding, fireplaces, decorative objects, massive architectural elements (columns and bow compasses). A waterproofing treatment should be applied periodically, starting with the completion of the installation work.

Avantajele utilizarii calcarului:

Rezistenta ridicata

Placi disponibile in dimensiuni mari, creand astfel un ambient elegant

Material ce nu se demodeaza niciodata, piatra naturala va fi intotdeauna la moda

Creste valoarea imobilului/proiectului

F.A.Q

Varietatea de modele, texturi si culori poate face ca alegerea calcarului sa fie una dificila, mai ales ca exista o multime de variante cu un aspect inedit. Daca tocmai ati inceput un proiect de amenajare si nu stiti pentru ce varianta sa optati in realizarea unei arhitecturi elegante, atunci puteti apela la consultantii de vanzari Theda Mar. Acestia va pot indruma in alegerea tipului de calcar potrivit proiectului de amenajare, in functie de preferintele si nevoile dumneavoastra, cat si de stilul de amenajare abordat.

Pentru ca proiectul dumneavoastra sa fie unul de succes, cu un aspect inedit, cel mai indicat este sa va alegeti un stil de amenajare care vi se potriveste si sa imbinati cat mai armonios elementele caracteristice stilului respectiv. De aceea, va oferim serviciul nostru de proiectare, ce imbina cunostintele de design cu cele tehnice si petrografice ale unor arhitecti si ingineri constructori cu experienta. Acestia va vor oferi consultanta in tot acest proces, de la calificarea temei de proiect si stabilirea etapelor, pana la stabilirea tipului de calcar ce va fi utilizat in cadrul proiectului dumneavoastra, in functie de diferite aspecte, precum functionalitatea spatiului amenajat cu placa naturala, cat si finisajele si paleta cromatica utilizate in cadrul proiectului.

Fiecare proiect cu calcar este unic, atat in ceea ce priveste designul si cromatica, cat si in privinta dimensiunii și formei plăcilor utilizate. De aceea, va punem la dispozitie o serie de solutii de complexitate ridicata. In cadrul sectiei noastre de productie se utilizeaza tehnologii si echipamente computerizate de ultima generatie in debitarea calcarului, programate si controlate pentru a permite definirea unor forme variate, ce pot deveni adevarate opere de arta. In plus, toate aceste operatiuni sunt monitorizate cu atentie de catre specialisti, pentru a ne asigura ca nu apar diferite erori.

Daca ati achizitionat calcar pentru noul dumneavoastra proiect de amenajare, atunci cel mai indicat este sa apelati la un specialist in domeniu, care sa se ocupe de montaj. Echipa noastra specializata in montajul pietrei naturale va ofera servicii de cea mai inalta calitate, sub atenta indrumare a unui sef de santier inginer constructor.

Daca aveti o idee inedita pentru un proiect de amenajare cu calcar, atunci puteti intra in contact cu specialistii nostri, care va vor indruma in alegerea variantei potrivite pentru proiectul dumneavoastra.