Marmura

  Marmura este unul dintre cele mai apreciate materiale inca din antichitate pentru multiplele sale variante de culoare si moduri de a fi utilizata. Datorita caracteristicilor sale, marmura este recomandata pentru: placarea pardoselilor si peretilor, ancadramente, trepte, elemente decorative, pavaje, seminee etc.

  Din cel mai renumit zacamant de marmura din Romania, este extrasa marmura de Ruschita prezentand o varietate mare de nuante de culoare: alb-galbui, porto, roz-pal si roz intens, acesta fiind si motivul pentru care este atat de apreciata si de solicitata in proiecte din tara si din strainatate. In portofoliul Theda Mar se regasesc si alte nuante, cum ar fi marmura neagra, gri, aurie, rosie si verde. Marmura este disponibila in variante de lastre si mini lastre.

  Marmura de Ruschita are calitati remarcabile, de aceea este in topul preferintelor arhitectilor de renume la nivel mondial. Clientii Theda Mar au folosit cu succes placile de marmura pentru: teatre, palate, hoteluri, restaurante, coloane de sustinere pentru edificii, cladiri de birouri si cartiere rezidentiale.

  Marmura este unul dintre cele mai versatile materiale produse de Theda Mar si are gama variata de culori si dimensiuni usor de personalizat, fiind fabricata in propria cariera de marmura de la Ruschita.

  Pretul marmurei depinde foarte mult de dimensiunea, grosimea, culoarea si finisajul placilor. In functie de proiectul pentru care va fi folosita, specialistii nostri va vor oferi solutia optima atat din punct de vedere estetic, cat si din cel al costurilor.

  Theda Mar a produs si a distribuit marmura de calitate pentru sute de proiecte atat la nivel local, cat si la nivel mondial. Experienta de peste 80 de ani in productia de piatra naturala ne ajuta sa ne implicam in toate proiectele high-end, unde piatra naturala creioneaza simtul artistic si atentia pentru detalii, pana la lucrari dintre cele mai ample si complexe, care necesita resurse semnificative. Datorita integrari Marmosim SA Simeria in 1997, compania are acces la unul dintre cele mai importante stocuri de marmura de Simeria din regiune.

  Pentru a lua legatura cu unul dintre specialistii Theda Mar si pentru a beneficia de consultanta specializata in alegerea de placilor de marmura, va rugam sa vizitati pagina de contact disponibila pe site!

Avantajele utilizarii marmurei:

  • Rezistenta ridicata
  • Placi disponibile in dimensiuni mari, creand astfel un ambient elegant
  • Material ce nu se demodeaza niciodata, piatra naturala va fi intotdeauna la moda
  • Creste valoarea imobilului/proiectului