Termeni si Conditii

ACCEPTAREA CONDITIILOR

Acesti Termeni si Conditii de utilizare sunt aplicabili site-ului www.thedamar.ro. Orice persoana care acceseaza acest site va trebui sa citeasca acesti Termeni si Conditii prezentati in continuare, inainte de accesarea site-ului, si va trebui sa-i accepte fara alte limitari sau rezerve. Utilizatorul confirma ca a citit si acceptat acesti Termeni si Conditii in totalitate. In cazul in care nu acceptati Termenii si Conditiile prezentate, va rugam sa nu mai utilizati acest site.

SCOPUL INFORMATIILOR

Informatiile prezentate si accesate pe acest site, sunt furnizate de catre THEDAMAR SA in calitate de proprietar al site-ului pentru a furniza utilizatorilor informatii de interes general. In cazul in care sunteti interesati de astfel de servicii, va recomandam sa contactati un reprezentant al THEDAMAR SA.

WEBSITE-URI EXTERNE

Informatiile publicate pe acest site fac uneori trimitere la website-uri externe ca o facilitate pentru utilizatorii nostri si cu scop strict informativ. THEDAMAR SA nu controleaza si nu este responsabila pentru nici unul dintre aceste website-uri sau pentru continutul acestora si nici nu poate garanta in nici un fel ca aceste linkuri nu se vor schimba in timp.

DESCRIEREA SERVICIILOR

THEDAMAR SA pune la dispozitie informatiile din acest site web in scop informativ general, si nu garanteaza de exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informatiile sa fie exacte.

NEANGAJAREA RASPUNDERII

– THEDAMAR SA nu poate fi facut raspunzatoar in nici un fel de pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a folosirii in vreun fel a informatiilor prezentate in acest site web.
– THEDAMAR SA nu garanteaza in nici un fel acuratetea, gradul de utilitate sau caracterul complet al informatiilor sau al materialelor cuprinse in acest sit.
– THEDAMAR SA nu garanteaza rezultatele ce s-ar putea obtine din utilizarea informatiilor prezentate prin intermediul acestui sit si nici disponibilitatea spre folosire a oricaror informatii prezente pe site.
– THEDAMAR SA nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul nici unui material (contract) prezntat pe acest site. Acestea sunt prezentate in scop informativ si fiind considerate ca fiind utile.
– THEDAMAR SA nu poate fi tras la raspundere pentru materialele (contractele) prezente pe site, acestea sunt prezntate in scop informativ, nu in scop comercial.

REGULI GENERALE

Orice utilizator care viziteaza acest sit o face pe propria raspundere. Materialele si informatiile continute in acest sit sunt furnizate in scop de informare generala, nefiind insotite de nici un fel de garantii, explicite sau implicite.

LIMITARI DE ORDIN TEHNIC ALE SERVICIILOR

THEDAMAR SA nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care serviciile sitului nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata/nedeterminata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

DISPOZITII FINALE

THEDAMAR SA isi rezerva dreptul de a schimba termenii, conditiile si politicile in orice moment fara a anunta in prealabil, prin urmare sunteti rugat sa revedeti in mod regulat aceasta sectiune pentru a fi la curent cu modificarile aduse.