Ardezie

  Ardezia este o roca argiloasa dura, de culoare neagra-cenusie, verde sau multicolora.

  Nuantele si texturile placilor de ardezie pot fi integrate cu usurinta in aproape orice stil arhitectural.

  Ardezia este un material foarte rezistent la socurile mecanice, de aceea este utilizata intr-o multime de proiecte atat pentru amenajari interioare, cat si pentru cele exterioare.

  In plus, daca este intretinuta corespunzator, va veti bucura de ea o perioada lunga de timp. Datorita versatilitatii sale, clientii Theda Mar au folosit ardezia pentru: zone decorative rustice, alei, acoperisuri, placari pereti, monumente, fantani, terase, piscine, blaturi pentru mesele de biliard sau snooker.

  Pretul ardeziei depinde foarte mult de dimensiunea, grosimea, culoarea si finisajul placilor. In functie de proiectul pentru care va fi folosita, specialistii Theda Mar va vor oferi solutia optima atat din punct de vedere estetic, cat si din cel al costurilor.

  Theda Mar a produs si a distribuit ardezie pentru sute de proiecte atat la nivel local, cat si la nivel mondial. Experienta de peste 80 de ani in productia de piatra naturala ne ajuta sa ne implicam in toate proiectele high-end, unde aceasta creioneaza simtul artistic si atentia pentru detalii, pana la lucrari dintre cele mai ample si complexe, care necesita resurse semnificative.

  Pentru a lua legatura cu unul dintre specialistii Theda Mar si pentru a beneficia de consultanta specializata in utilizarea ardeziei pentru constructii, va rugam sa vizitati pagina de contact disponibila pe site!

Avantajele utilizarii ardeziei:

Rezistenta ridicata

Placi disponibile in dimensiuni mari, creand astfel un ambient elegant

Material ce nu se demodeaza niciodata, piatra naturala va fi intotdeauna la moda

Creste valoarea imobilului/proiectului